Zámek s tichou střelkou? Při akci SAPELI v lednu bez příplatku

Díky nové akci SAPELI mají zákazníci šanci získat dveře SAPELI v komfortním provedení, ale za dostupné ceny. Vybrat si mohou ze šesti vylepšení, kterou jsou jinak za příplatek. Slevová akce, která nabízí luxusní komponenty – designovou zárubeň Obtus, atypické rozměry dveří, bezpečné kalené sklo, zámek s tichou nebo magnetickou střelkou a také bezpolodrážkové dveře, které dodají interiéru nový švih.

Designová zárubeň Obtus zdůrazní moderní styl vašeho interiéru. Spojuje vodorovné nadpraží se svislými díly zárubně „na tupo“, místo obvyklého způsobu „na koso“. Zárubeň je navíc odolnější než standard. Bez příplatku můžete také dostat dveře v atypickém rozměru. Jsou vhodné pro starší předválečné byty i stylové novostavby. Výška dveří může být až 210 cm při šířce 60 až 90 cm.

V nabídce slevové akce jsou i komfortní zámky. Například zámek s magnetickou střelkou je ideální pro „lenochy“, kterým se nechce při zavírání mačkat kliku – jen do nich strčí. Když se dveře zabouchnou, automaticky se vysune střelka schovaná v zámku a dveře v zárubni drží. Další výhodou je zámek s tzv. tichou střelkou. Je ze speciálního materiálu, který je několikanásobně tišší než kovová střelka. Rozčiluje vás neustálé cvakání dveří, pak v naší akci SAPELI zvolte toto vylepšení.

Styl v interiéru můžete vylepšit bezpolodrážkovými dveřmi. Mají skryté závěsy a plocha dveří a zárubně je v jedné rovině. V této úpravě vynikne zejména dýha z kvalitních dřevin a vaše stěny dostanou jednoduché linie. Součástí slevové akce SAPELI je i bezpečné kalené sklo. Můžete je kombinovat ještě s dalšími komfortními prvky. Sklo má tloušťku 8 mm a nerozbije se ani při pádu půlkilogramové koule z výšky dvou metrů. Výhody akce platí pouze při nákupu dveřního kompletu, tedy dveří a zárubní.

Zimní nabídka Sapeli
VZORKOVNA:
Ptácká ul. 294
293 01 Mladá Boleslav

tel./fax: +420 326 701 075
mobil: +420 601 280 280
mobil: +420 608 108 080

e-mail: obchod@studio-interier.cz
internet: www.studio-interier.cz