Nové dekory i materiály pro dveře SAPELI – letošní novinky

Mezi letošními novinkami pro dveře SAPELI jsou nejen drobná vylepšení, například elektrické otvírače, automatické zástrče či nové kliky a kování, ale naše zákazníky nejvíce zaujmou nové modelové řady dveří nebo nové dekory a materiály. Ty nakonec určují konečný vzhled dveří. Obohatil se sortiment dýh, laminátů a zejména dalších dekorů. Zároveň se sladily dekory u HPL a CPL laminátů a nového materiálu Sapelitu. Liší se různou odolností, takže do chodby budete mít dveře z mimořádně odolného laminátu HPL, vnitřní budou z CPL laminátu nebo Sapelitu. Ale všechny dveře budou ve stejném odstínu.

Novým materiálem pro dveře SAPELI je Sapelit. Vytváří se na strojích s digitálním tiskem a okamžitě se vytvrzuje pomocí UV záření. Moderní technologie docílila větší odolnost, než je u běžných fólií. Zatím je tento povrch k dostání u modelových řad Elegant Praktik a Elegant Komfort. Ale zkuste si na takové dveře sáhnout. Jsou velmi příjemné na dotyk. Dveře SAPELI představily také novou ucelenou řadu dekorů Sapdekor, při jejichž vývoji byla použita nanotechnologie. Dřevěné imitace vynikají věrným zobrazením dřeva díky 3D efektu. Rozdíl mezi přírodní dýhou a moderní fólií je prakticky nerozeznatelný. Najdete je u osmi modelových řad dveří SAPELI. Můžete mít odstíny dub, dub bílý, jilm, oliva šedá a švestka.

Kolekce celoskleněných dveří Sapglass

Ale jsou také dveře SAPELI celoskleněné. Stále častěji jsou navrhovány do moderních interiérů a SAPELI má nyní kolekci Sapglas. Jsou otočné i posuvné na stěnu, nebo je lze umístit do moderních stavebních pouzder. Pouzdra jsou velmi úzká a skryjí se do stěny. Celoskleněné dveře SAPELI pak zasouváte přímo do stěny. Celoskleněné dveře jsou výhodné, že z nich a fixních dílů můžete sestavit celoskleněné stěny jako předěly ve velkých kancelářích, ale i v bytech. Jsou i s atraktivními grafickými motivy.

Novinkou je rozdělení vybraných modelových řad dveří do ekonomických tříd – Praktik, Komfort a Premium. Například nabídka výrobků Premium obsahuje celý sortiment povrchů a dekorů, které dveře SAPELI nabízejí. Jsou mezi nimi i luxusní Designové povrchy, které se dříve označovaly jako kamenná dýha. K různým dekorům připomínajícím kámen přibyly povrchy evokující různou patinu plechu. Vyberte si mezi odstíny HPL Kámen Láva, HPL Kámen Břidlice nebo HPL Plech Rez.

Sleva 15 % nebo SAPELI Bonus 30 %

Ale nemusíte o novinkách číst, jděte se na ně podívat a kupte si je. Díky akci, která potrvá do konce června, můžete dostat i nejkvalitnější dveře SAPELI se slevou. Při výběru kompletu interiérových dveří budete mít slevu 15 %. Ale můžete si zvolit SAPELI Bonus 30 % z hodnoty nakoupeného výrobku. Bonus pak můžete uplatnit při výběru elektroniky, ošacení či sportovních doplňků v našem e-shopu www.sapeli.cz.wbonus.cz

Novinky SAPELI 2014
VZORKOVNA:
Ptácká ul. 294
293 01 Mladá Boleslav

tel./fax: +420 326 701 075
mobil: +420 601 280 280
mobil: +420 608 108 080

e-mail: obchod@studio-interier.cz
internet: www.studio-interier.cz