Akční balíčky dveří SAPELI pro rekonstrukci bytu

Je vůbec šance získat slevu na dveře SAPELI pro rekonstrukce bytů v panelových či starých činžovních domech? Je to možné právě nyní! S akčními balíčky Panelák, Rodina a Bezpečí si můžete obložit staré kovové zárubně, vybrat si bez příplatku dveře SAPELI s vyšší ochranou proti hluku, vlhku, požáru a také bezpečnostní dveře. Pusťte se do rekonstrukce právě teď. Získáte ještě další výhody, například kliku Praktik pouze za 100 korun, odvoz a likvidaci starých dveří zdarma, nákup na splátky bez navýšení či možnost prodloužení záruky na 5 let. Akce platí do 30. dubna. A co akční balíčky nabízejí?

Balíček Panelák – Umožní vám zbavit se starých kovových zárubní bez bourání a prachu. Sleva je na obložení kovových zárubní typu NORMAL a OBTUS. Během pár minut technici obloží vaše zárubně dřevěnými obložkami, takže budou jako nové. A vy si můžete vybrat z různých dekorů dýhy, laminátu, nátěru nebo plastové fólie. Ale nemusíte zůstat jen u toho. Vyberte si ze širokého sortimentu, jaký mají dveře SAPELI.

Balíček Rodina – Dveře SAPELI mají různou odolnost, kterou si můžete k základní verzi připlatit. S balíčkem Rodina to nyní budete mít bez příplatku. Vyplatí se například vyšší ochrana proti hluku. Dveře SAPELI mají zvukovou odolnost v hodnotách 27, 32 a 37 decibelů. Umožní vám to odclonit hluk nejen z kuchyně nebo dětského pokoje, ale také z rušné chodby nebo rušné ulice. Bez poplatku si vyberte odolnější dveře do koupelny. Kategorie Klima II a Klima III odolávají průniku zvýšené vlhkosti. Slevový balíček je také na protipožární dveře.

Balíček Bezpečí - Díky němu získáte slevu na dveře SAPELI, typ bezpečnostních vstupních dveří SEKURA. Tento typ splňuje podmínky evropské bezpečnostní třídy 2, což znamená, že odolávají hrubému násilí, například prokopnutí, ale i různým páčidlům, například šroubováku, drátu, háčku, kladivu či kleštím. Tyto dveře SAPELI mají ochranu proti požáru a jsou odolné proti pronikání vlhkosti. Verze MULTI vás uspokojí díky vysokému stupni zvukové izolace. Zvuková odolnost má hodnotu 37 decibelů.

Sapeli akční balíčky
VZORKOVNA:
Ptácká ul. 294
293 01 Mladá Boleslav

tel./fax: +420 326 701 075
mobil: +420 601 280 280
mobil: +420 608 108 080

e-mail: obchod@studio-interier.cz
internet: www.studio-interier.cz