Slevy Porta Doors na dekory Portasynchro a Portaperfect 3D

Kdo by nechtěl mít dveře s dřevěným povrchem, na kterém obdivujeme odstíny i strukturu dřeva, různé žilkování a téměř „plastický“ povrch? Tohle všechno je dnes možné u speciálních fólií, které imitují dřevo a díky nejmodernější technologii mají dekor od přírodního masivu nerozeznatelný. To jsou nové fólie Portasynchro 3D a Portaperfect 3D pro dveře PORTA DOORS. A co vás ještě potěší? Do konce dubna nejprodávanější kolekce dveří Porta DOORS s touto povrchovou úpravou dostanete ve zvýhodněných cenách. Objednejte si je právě teď, ať to stihnete.

Nové fólie jsou velmi atraktivní a uspokojí zákazníky, kteří chtějí mít za rozumnou cenu výraznou kvalitu. Jsou vhodné pro všechny systémy otvírání dveří – pro otočné i posuvné dveře na zeď či do stěny, a také pro skládací dveře Porta DOORS. A nabídka vhodných modelů, u nichž si můžete Portasynchro 3D a Portaperfect 3D objednat, se stále rozšiřuje. Nyní je k dispozici více než desítka modelových řad, kde se nové fólie uplatňují. Například povrchovou úpravu Portaperfect 3D, která patří v nabídce dveří Porta DOORS k nejodolnějším vůči otěru a je stálobarevná, mají už tři modelové řady – Porta INSPIRE, Porta CONCEPT a Porta LINE.

Obě novinky z řady používaných fólií na dveře Porta DOORS mají dohromady sedm odstínů v dubu a akátu. Například pro Portasynchro 3D je to dub šarlatový nebo akát stříbrný, pro Portaperfect 3D je to dub Havana či dub Malibu. Stejné dekory budete mít i na zárubní. Říkáte, že máte ještě klasické kovové zárubně? Nevadí, obložíme vám je obložkou Porta RENOVA i v novém fóliovém dekoru. V našem katalogu si nové modely můžete prohlédnout, ale pokud chcete mít opravdu věrnou představu, navštivte nás v největším českém showroomu v Mladé Boleslavi, kde vám ukážeme nejen všech sedm dekorů Portasynchro 3D a Portaperfect 3D, ale na 120 typů dveří a zárubní.

Porta dekory 3D
VZORKOVNA:
Ptácká ul. 294
293 01 Mladá Boleslav

tel./fax: +420 326 701 075
mobil: +420 601 280 280
mobil: +420 608 108 080

e-mail: obchod@studio-interier.cz
internet: www.studio-interier.cz