Dřevěné obložky i bez bourání kovové zárubně

Nová technologie úpravy starých kovových zárubní umožňuje snadnou rekonstrukci dveří ve starých bytech. Dřevěné zárubně jsou atraktivní a spolu s dveřmi dodají celému bytu nový styl. Přeměnit kovová futra na dřevěná pomůže obklad zárubně obložkou Porta RENOVA, která je na bázi dřeva. S novinkou přišla značka PORTA DOORS, která tak obešla nutnost bourání nevyhovujících kovových zárubní. Nové dveře a zárubně s obložkou jsou příspěvkem k nenáročné rekonstrukci bydlení. Právě výměna dveří znamená velkou proměnu starého bytu.

Není obklad kovové zárubně zbytečně komplikovaný? Není. Nová technologie umožňuje vyrobit a dodat celý komplet vertikálních a horizontálních nosníků a zaklápěcích lišt, takže montáž netrvá dlouho. Součástí dodávky jsou i dveřní závěsy. Nové zárubně neboli obložka zárubně má těsnění, takže dovíraní dveří je nehlučné. Obklad zárubně se provádí až po finální úpravě stěn či podlah. Staré zárubně jsou v interiéru většinou širší než současné, takže obložka mnoho ze šířky otvoru neubere. Šíře dveřního otvoru se obkladem kovové zárubně zmenší jen o 33 milimetrů. Obklad zárubně je možný i u varianty otvoru bez dveří, to znamená, že tam nejsou drážky, těsnění, nosníky ani protiplech.

Obložení staré kovové zárubně znamená pro starý byt velkou změnu. Jsou to moderní dveře a renovovaný dveřní rám. Uvidíte, jak se vám to bude líbit. Obložky Porta RENOVA můžete pořídit ve stejných dekorech jako dveře. V nabídce jsou povrchové úpravy řady dekorů Portadekor, Portasynchro SD, Portacortex, Super Matt, Portadur, Termofólie PCV, Portaperfect 3D i CPL HQ. Pokud si přeměnu kovových zárubní na dřevěné nedokážete představit, navštivte náš showroom v Mladé Boleslavi, kde je rozsáhlá expozice dveří a zárubní.

Porta RENOVA
VZORKOVNA:
Ptácká ul. 294
293 01 Mladá Boleslav

tel./fax: +420 326 701 075
mobil: +420 601 280 280
mobil: +420 608 108 080

e-mail: obchod@studio-interier.cz
internet: www.studio-interier.cz