Novinka – dveře se skrytou zárubní

Zárubně tvoří nosnou konstrukci dveří a při jejich instalaci mají ve stěně svoje místo. Návrháři však přišli s revolučním řešením, že futra nebudou vidět. Takzvané bezobložkové zárubně můžete mít ve svém bytě i vy. Je to nový trend při úpravách interiéru. Stěny s dveřmi mají jednoduché linie a nikde už nevyčnívají veřeje ani dveře. Bezobložkové zárubně umožní docílit prakticky stejnou rovinu stěny a dveří, takže tvoří jednolitý celek. Je to velká výhoda pro barevnou úpravu interiéru. Tyto skryté zárubně JAP se hodí jak pro zděné, tak i pro sádrokartonové stěny.

Bezobložkové zárubně se vyrábějí pro otočné i posuvné dveře, dřevěné i celoskleněné. Firma JAP nabízí jako jediná v Evropě dvě varianty bezobložkových zárubní. Model EVO LINE má naznačenou linku zárubní pomocí designového rámečku, ale zárubně jsou bez obložek. Model ABSOLUTE LINE už zárubně ani nenaznačuje. Mezi stěnou a dveřním křídlem je jen úzká mezera, takže stěna s dveřmi tvoří kompaktní celek. Stavebníci musí počítat, že bezobložkové zárubně se montují při hrubé stavbě nebo při rekonstrukcích ještě před omítkami. A dveřní křídla jsou bezpolodrážková.

Komplexním řešením jsou bezobložková stavební pouzdra. Jde o kovový rám s pouzdrem pro posuvné dveře. Instaluje se do stavebního otvoru a po konečné úpravě se dveře zasouvají přímo do zdi. I bezobložková stavební pouzdra jsou ve dvou variantách – EVO LINE i ABSOLUTE LINE. Výsledný dojem z těchto skrytých zárubní je dokonalý. Čisté okraje stěny a dveře, které při zasunutí nejsou nikde vidět. Systém je vhodný pro dřevěné i celoskleněné dveře. Bezobložkové zárubně i bezobložková stavební pouzdra jsou významným technickým řešením konstrukce dveří. Vyrábí se i v atypických rozměrech až do výšky 2 700 mm.

Skryté zárubně Absolute line
VZORKOVNA:
Ptácká ul. 294
293 01 Mladá Boleslav

tel./fax: +420 326 701 075
mobil: +420 601 280 280
mobil: +420 608 108 080

e-mail: obchod@studio-interier.cz
internet: www.studio-interier.cz