Rekonstrukce bytu bývá náročná, ale vyplatí se

Chystáte rekonstrukci bytu, ale máte určitou obavu? Co všechno byste měli opravit či vyměnit, co se vyplatí nechat staré? Kontaktujte naše designové centrum, kde vám poradí, jaké dveře vybrat, zda dřevěné dveře či skleněné dveře nebo laminátové. Prohlédnete si typy zárubní i dekory podlah. Uvidíte, jak vypadají skryté zárubně a jaký udělají v bytě efekt. Rekonstrukce bytu je velký zásah do bydlení, a proto je dobré se na ni připravit. Stanovte si své priority, co chcete změnit. Určete sumu peněz, kterou hodláte investovat. Možná se ukáže, že rekonstrukce vůbec není tak drahá, jak jste si představovali a budete moci vyměnit v bytě více věcí, například i podlahy.

V našem designovém centru je na 150 typů dveří včetně zárubní a 120 dekorů podlah. Podlahy jsou jedním z důležitých bytových prvků a dávají tvář celému bytu. Můžete mít v bytě dřevěné podlahy Kährs, které k nám cestují ze Švédska a Norska. Kvalitní severské i exotické dřevo je mimořádně odolné a má krásné linie a odstíny. Takové parkety budou ozdobou ve vašem bytě a už nebudete potřebovat žádné koberce. Pro rekonstrukci můžete zvolit vinylové a laminátové podlahy Wineo. Už to není někdejší socialistické lino. Dnešní syntetické podlahy se vyrábějí z více vrstev a mají výhodné vlastnosti. Jsou například odolné vůči vlhkosti, ale měkké na došlap. Speciální povrchová vrstva je odolná vůči poškrábání.

Větší rekonstrukce může zahrnout dveře a zárubně. V našem designovém centru je tolik typů a druhů, že si určitě vyberete ten vhodný pro váš byt. Dnes už nemáte na výběr jen otočné dveře. V naší nabídce jsou posuvné dveře. Zcela změní váš byt, protože mění vnitřní prostor. Můžete si vytvořit soukromý kout nebo vytvořit ze dvou pokojů jeden. Pokud vás nadchnou skleněné dveře, můžete si v bytě vytvořit celoskleněné stěny se zajímavými grafickými prvky. A co stavební pouzdra JAP? V rámci rekonstrukce je snadno zabudujete do stěny a posuvné dveře se pak zasouvají přímo do zdi. Stavební pouzdra JAP jsou elegantním řešením při větší rekonstrukci.

Dveře Sapeli rekonstrukce
VZORKOVNA:
Ptácká ul. 294
293 01 Mladá Boleslav

tel./fax: +420 326 701 075
mobil: +420 601 280 280
mobil: +420 608 108 080

e-mail: obchod@studio-interier.cz
internet: www.studio-interier.cz